JAS-bloggen
Sammanfattningar

Vann i mardrömshallen: ”Borde dödat matchen tidigare”

I och med kvällens seger borta mot Rasbo, så kunde Sirius behålla sin serieledning i B-gruppen. Man vann borta med 4-3, i hall 2000, en hall som många beskriver som mardrömshallen att lira i.

Felix Pettersson, Rasbo: Matchen enligt mig var hyfsat jämn, dom ställer upp med ett mycket skickligt lag, och i slutändan skulle jag säga att dem förtjänar att vinna matchen. Vi hade inte mycket som var såpass bra denna match men om jag skulle lyfta fram nåt skulle det vara forwards hemjobb, det var grymt. Vi borde haft mer boll i deras zon, Tagit markeringarna bättre, lastat mer skott samt vågat lägga de där avgörande passningarna. I Sirius tycker jag att Andreas Lundell var bäst idag, och i vårat lag var det som jag ofta tycker, Viktor Johansson!

Oskar Ohlström, Sirius: Dagens match spelades ute i erkänt svårspelade Hall 2000. Rasbo kommer inte riktigt upp i den höga standard dom kan ha, medans vi kommer med ett lag som känner sig fräscha och spelsugna. De får spela mycket utanför oss och vi är vassa på spelvändningarna vi får. Rasbo har svårt att skapa egna farligheter, det är mest bjudningar från vår sida. I de stora hela tycker jag att vi skulle ha dödat matchen tidigare med flera riktigt bra målchanser och även ett bortdömt mål. Tycker vi gör en stabil insats och vinner rättvist.

Foto: Eva Ohlström.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar