”Bollen ville tyvärr inte hittat nätet i Huddinges mål”

Även ett par matcher i damernas juniorallsvenska spelades under gårdagen. Örnsköldsvik tog emot kombinationslaget Team Thorengruppen/Gimonäs på hemmaplan. Inför matchen så stod man på samma poäng och matchen blev tuff, där bortalaget tillslut vann. För Åkersbergas/Vaxholms del så ställdes man mot suveräna Huddinge, där man stod emot bra och kunde reducerade tidigt i den tredje perioden, men fick tillslut se sig besegrade med 6-1. Såhär säger två av spelarna efter matchen.

Wilma Lindholm, Örnsköldsvik: I början var matchen mot Team Thorengruppen/Gimonäs väldigt fram och tillbaka och det resulterade i att när första perioden var slut så stod det 3-1 till Team Thoren. Andra perioden spelade vi i ÖIB bättre med mer spel i anfallszon. Detta ledde dock inte till något mål för vare sig ÖIB eller Team Thorengruppen. Tredje perioden fortsatte vi kämpa på med att få in bollen i mål med mycket skott, men dom hade ett mycket bra försvar och en bra målvakt. Till slut fick vi in ett mål, men kort därefter gjorde även dom mål. Vi gjorde ytterligare ett mål knappt två inuter kvar av matchen som även blev slutresultatet, 4-3 till Thorengruppen. Ett oavgjort resultat skulle nog varit mer rättvist, tycker jag.

Tilda Selemark, Åkersberga/Vaxholm: En jämn match men mycket slarv, speciellt från vår del. Huddinge sätter sina chanser, bland annat en riktigt snygg straff av nr 14. Vi håller bollen allt för länge och tappar den mest i mittzon vilket gör att Huddinge kan kontra snabbt. Ganska ojämnt tempo och hackigt spel, men Huddinge var välförtjänta av vinsten då de hade bra kontroll på bollen i sitt spel. Vi hade många fina chanser men bollen ville tyvärr inte hitta nätet i Huddinges mål.