JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Dybjer-Nestersson och inför Sävedalen-Herrestad

Sävedalen ställs mot Herrestad, laget från Uddevalla, på hemmaplan. Inför matchen så är det Herrestad som placerar sig bäst och såhär säger spelarna, Paul Dybjer från Sävedalen, samt Linus Nestersson från Herrestad inför matchen.

Sett till tabellen så får Herrestad gälla som favoriter. Hur ser ni på läget kring favoritskapet?

Paul: Man brukar säga att tabellen aldrig ljuger, men denna gången tycker jag faktiskt att den gör det. Vi har haft uddamålsförluster och säckat mot slutet så spelmässigt är vi bättre än vår placering. Tror dock att det blir en jämn match – finns ingen favorit.

Linus: Bara för att vi ligger före dom i tabellen tycker inte jag att vi ska vara favoriter i denna matchen, Sävedalen är ett riktigt bra lag på hemma plan.

Ni kommer från en seger, respektive en förlust för er i Sävedalen. Vad tycker ni om er senast genomförda matcher?

Paul: Våra två senaste matcher har varit våra två bästa matcher i JAS. Vi är riktigt formstarka och hungriga så Herrestad borde se upp!

Linus: Jag tycker att vi genomför matchen på bästa sätt men släpper in lite för enkla mål, men vi kommer med ett gott självförtroende.

Hur tror ni att den här matchen kommer se ut om man ser till matchbilden?

Paul: Väldigt svårt att säga. Herrestad är ett bra lag med några riktigt snabba och skickliga spelare. Tror att vi kommer vara börja med högt tempo och Herrestad inte riktigt hänger med.

Linus: Jag tror att de kan bli en bra match med mycket kamp men jag vet att vi kan anfalla de behöver vi inte fokusera på de är försvaret som är viktigast så jag tror Sävedalen kommer föra spelet lite mer.

Vad tror ni kommer avgöra matchen?

Paul: Det finns två saker som kan avgöra matchen. Individen eller kollektivet. Individuellt sett har var sjuka lirare som Linus Nilsson som kan träda fram i matcher som dessa! Å andra sidan har vi en laganda som inget annat lag – vi är en familj. Alla spelar för Panthers. Alla är redo.

Linus: Det hårda gris jobbet och de gäller att sätta lägena.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar