JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Forsberg/Andersson inför nyckelmatchen

Ikväll så väntar det match i hall 2000, när Rasbo tar emot Gävle i B-gruppen. Lagen ligger tätt bredvid varandra i tabellen och det är viktiga poäng som står på spel i kampen om slutspel. Såhär säger Rasbos Gustav Forsberg samt Gävles Adam Andersson inför matchen.

Ni står på samma poäng inför matchen, sett till de första 11-12 matcherna, är ni nöjda eller tycker ni att ni har underpresterat?

Gustav: Jag tycker vi ändå ska vara hyffsat nöjda, men med lite mer flyt i vissa matcher hade vi kunnat vara med ännu högre upp i tabellen.

Adam: Vi inledde säsongen lite ojämnt, sedan så spelade vi upp oss och har gjort riktigt bra matcher på slutet. Så överlag är jag väldigt nöjd med våran säsong hittills.

Den första matchen slutade 8-8, sett till resultatet en målrik och jämn match. Hur kommer ni ihåg den?

Gustav: Vi gjorde en av våra sämsta matcher hittills då, men lyckades ändå få med oss ett kryss. Så det är väl positivt i alla fall.

Adam: Jag kommer inte ihåg så himla mycket, men har för mig att matchen svängde åt båda hållen och det var jämnt överlag.

Få poäng upp till slutspelsplatserna, hur viktig anser ni att denna matchen är?

Gustav: Det är en viktig match sjävklart.

Adam: Alla matcher är såklart viktiga, men absolut så betyder den här matchen lite mer eftersom det är så tight upp till strecket.

Vem i ert lag tror ni kommer kliva fram och leverera?

Gustav: Tror att Rasse ”löve”t Eriksson lyckas gräva upp den avgörande bollen.

Adam: Jag säger självklart Viktor Karles Karlsson, han kommer göra ett hattrick.

//Rasmus


JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar