JAS-bloggen
Sammanfattningar

Pettersson: ”Står och sover i början av matchen”

I C-gruppens enda spelade match under tisdagskvällen, så var det tillslut Järfälla som drog det längsta strået och vann med 5-3. I och med segern så gick Järfälla upp i toppen och för Västerås del så hamnade man ett steg längre ifrån slutspelet. Såhär säger spelarna efter matchen.

Johan Pettersson, Järfälla: Vi står och sover i början av matchen och är inte alls på tårna. Alldeles för mycket finlir och mesigt. Ingen fart under fötterna men har ändå Västerås under kontroll trots att dem har ledningen i början av matchen. I slutet av första får vi fart på rören och börjar bli mer raka mot kassen. Vi slutar med tropicanaticket och börjar spela ner i hörn och jobbar därifrån. Det blev nyckeln till segern. Vi har tålamod trots att bollarna inte ville in. Trots det har vi full kontroll och är närmare att vi gör ett par till kassar än att Västerås ska gå ikapp. En ganska svag inledning men en stark vändning tack vare rutinerna.

Adam Rydert, Västerås: Vi inledde väldigt starkt och fick ett snabbt 1-0 mål och det kändes som vi hade kontroll över matchen i första perioden. Men i andra kom vi inte upp i våran standard och började spela svårt och inte ett rakt spel. Sen tappade vi det helt i tredje som tur var så storspelade våran målvakt och vi hade vittring på en reducering. Som sagt det var en väldigt jämn match men vi Kom inte upp i våran standard som vi brukar.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar