JAS-bloggen
Sammanfattningar

Kommentarer från D-gruppens toppmöte

Djurgården vann det första mötet mot Salem/Telge, men under kvällen så fick man dela på poängen efter slutresultat 3-3. Salem/Telge fortsätter därmed toppa tabellen, före just Djurgården och bakom skuggar Farsta som har en poäng mindre. Såhär säger spelarna efter matchen.

Jacob Kauppinen, Salem/Telge: En bra innebandy match med mycket chanser. Jag tycker dock att vi skapade mest och hade fler chanser att kunna punktera matchen men tyvärr som tidigare så måste vi bli bättre på att utnyttja våra chanser. Djurgården bjöd upp till bra motstånd och gjorde mål på de få chanser vi bjöd iväg. Tycker att vi borde fått med oss vinsten med tanke på alla målchanser och de bollinnehav vi hade under matchens gång. Men men, så är innebandyn. För att sammanfatta så tyckte jag att det var en bra innebandy match i sin helhet.

Philip Saville, Djurgården: En väldigt jämn och väldigt fysisk match där båda lagen har mycket chanser. Jag känner personligen att vi inte riktigt kommer upp i den nivå som vi kan och det beror nog på jullovet då några spelare var utomlands och det kändes lite ringrostigt. Salem tycker jag står upp bra mot oss men idag gör vi inte en av våra bästa matcher. Men för att sammanfatta matchen så tycker jag att båda lagen spelar bra innebandy och att slutresultatet speglar matchbilden.

Karl Johan Ahlroth, Salem/Telges lagkapten, noterades för ett mål i matchen. Foto: Richard Himberg.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar