JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Kauppinen/Saville inför toppmötet

Toppmöte i herrarnas D-grupp stundar ikväll när Salem/Telge står som hemmalag och tar emot Djurgården i Skogsängshallen. Lagen står på samma poäng inför matchen och det första mötet vanns av Djurgården. Jacob Kauppinen från Salem/Telge samt Philip Saville säger följande inför matchen.

Andra möter för säsongen. Vad minns ni av det första?

Jacob: Det jag minns från första matchen var en bra och jämn innebandy match där djurgården tyvärr gick därifrån som de vinnande laget. Vi stod upp bra och det kunde lika gärna varit en vinst för oss.

Philip: Det jag minns av det första mötet var en riktigt bra innebandy match mellan två bra lag.

Vad hos era motståndare behöver ni se upp med för att ha chans på poäng?

Jacob: Vi vet att djurgården har ett bra och jämt lag med spelare från både stadslag och u19. En spelare vi ska se upp med är Axel Larsson, vi vet mycket väl om vad han kan göra och han kan bli ett problem om vi inte ligger tajt på honom.

Philip: Någon vi måste akta oss för är Haglund som har gjort mycket poäng men det kommer inte påverka vårt spel på något sätt. Vi ska spela vårt spel och det är det som gör att vi ligger i toppen så det kommer vi fortsätta att göra.

Vad i ert eget spel kommer avgöra matchen till er fördel?

Jacob: Vi kommer spela innebandy på ett Salem sätt, jag tror att vår höga press och ett bra bolltempo kommer vara de vinnande faktorerna i denna fight.

Philip: Som sagt så måste vi fokusera på vårt egna spel så vår tuffaste motståndare är nog oss själva. Sköter vi oss och gör vårt jobb så är det nog inget lag som kan slå oss.

Är era motståndare det tuffaste ni kan ställas mot eller ser ni andra utmanare i gruppen?

Jacob: Djurgården är förutom oss det starkaste laget i gruppen, utan tvekan. Jag kan inte se andra lag som kan utmana oss i toppen.

Philip: Det står nog mellan oss, Salem och Farsta. Det är de lagen som i vår grupp alla har en stor chans att nå final i JAS.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar