Sammanfattningar

Wahlman: ”Vi fortsätter att trumma på”

Bele Barkarby kunde under gårdagen besegra Nykvarn på hemmaplan, Barkarby som fortsatt är överlägsen gruppetta i B1-gruppen. Lagets Cornelia Wahlman inledde målskyttet och säger följande om matchen.

I den första perioden mot Nykvarn är vårt egna tempo relativt segt och man ser redan på uppvärmningen att kvalitén inte är den bästa. Trots det lyckas vi tillslut vinna perioden med 2-1.

I den andra perioden gick vi ner på folk för att få ett bättre tempo i matchen. Vi står för det mesta av bollinnehavet och hade trycket på deras planhalva men Nykvarn är effektiva med deras skott och lyckas reducera till 2-2. Vi fortsätter däremot att trumma på och ha tålamod och kort därefter har vi gjort två mål till.

I sista perioden släpper det för oss och vi gör rättvist 4 mål till. Vi hade ett powerplay i början av perioden men Nykvarn höll tätt. Jag tycker att alla gör en bra match med bra anfall och kämpade på med tålamod tills målen kom. Tillsist vill jag säga att Nathalie Holmberg gör en bra första debutmatch i JAS med oss och jag tror hon kommer att bidra med mycket till laget.