JAS-bloggen
Intervjuer

Inför Malmöderbyt: ”Redo för Hybriskillarna”

Imorgon stundar ett derby i J-gruppen, där Malmhaug står som hemmalag mot Malmö. Inför matchen så är det bortalaget Malmö som ligger före i tabellen, men vid seger för hemmalaget så går man förbi. Såhär säger två av spelarna i de olika lagen, dryga dygnet före matchstart.

Nils Rasmusson, Malmhaug: Laget har inte tränat gemensamt på ett tag nu för att att några har varit iväg på SDF-SM och dem andra har tränat lite med vårt a-lag. Det är inte så att vi inte är i form för alla har ju varit igång o tränat, men vi har inte gjort det gemensamt på ett tag nu. Men nu ikväll ska vi ha en träning med laget för att fixa ihop de sista inför derbyt imorgon. Enligt mig så är detta den viktigaste matchen i serien och inte bara för att det är Malmö derby utan även för att vi förlorade ju i senaste JAS-derbyt mot Malmö FBC så nu är det dags att vi visar att det är vi som är bäst i Malmö igen och det tror jag inte ja är ensam om att tycka,jag är rätt säker på att hela laget är lika laddade som jag är. Stämningen i laget är väldigt bra även om några har slutat nu innan årsskiftet och vi är rätt få i laget så känns det bra vi har två femmor som båda kan leverera mot alla lag i serien. Hoppas det blir en rolig och underhållande match där Malmhaug står som slutliga segrare.

Oskar Sannum, Malmö: Vi har kört på som vanligt med träningarna o det har inte varit någon speciell uppladdning, det är väl mer internt att varje individ är ännu mer sugen på att vinna den här helgen än vad vi annars är. Stämningen är god efter en bra genomförd turnering uppe på Storvreta Cup och det känns verkligen som om vi är redo för att ta oss an hybris-killarna från Malmhaug.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar