JAS-bloggen
Gruppgenomgångar

Halvtidskollen – DJ grupp-D

Nästa grupp ut att halvtidssammanfattas är D-gruppen, ”Göteborgsgruppen” som även innehåller Warberg. Lerums unga Emma Lundblad, är den som sammanfattar gruppen.

Vad tycker du om er första halva av säsongen?

Lerum är ett lag med ganska spridda åldrar, få 99 or, en 98a och resten 00or. Många lag har betydligt fler rutinerade spelare. Men vi kämpar på bra utifrån de förutsättningarna laget har och alla gör sitt bästa. Men visst hade det varit roligt om vi låg lite högre upp i tabellen. Tyvärr så har hälften av matcherna krockat för mig och ett par spelare till då fokus har varit på dam2 matcher för vår del, vilket har varit synd.

Vad har ni gjort bra och vad kan ni förbättra?

Vi har försökt att spela ihop oss på bästa sätt. Jag tror klubben ser på detta första JAS år som en lärdom mycket inför nästa år, Då satsningen kommer att bli större och alla har mer erfarenhet och är ett år äldre.

Vilken plats tror du att ni kommer hamna på när serien är avgjord?

Jag tror att Lerum kommer hamna i mitten nånstans, jag hoppas själv på den övre delen av mitten. Det är trots allt hälften av matcherna kvar och det märks att utveckligen av laget går åt rätt håll.

Vilka lag går vidare?

Jag tror utan tvekan att det är Pixbo och Warberg!

Vilken spelare har imponerat på dig i ditt eget lag?

Oj, det är flera av tjejerna födda 00 som har imponerat helt klart. Svårt att peka ut någon bland alla duktiga. Vår målvakt Emelie Andersson -99 är en klippa som skall framhävas!

Vilken spelare har hos motståndarna imponerat på dig?

Frida Ahlstrand i Pixbo som på sina fem matcher leder poängligan.

Vem är seriens mest underskattade spelare och varför?

Svår fråga, det finns säkert många hårt slitande spelare som borde få större uppmärksamhet. Men jag har lite dålig koll på detta tyvärr!

För Emmas egna del har det blivit fyra matcher i JAS, där hon gjort sex poäng. Foto: Mikael Karlholm.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar