JAS-bloggen
Gruppgenomgångar

Halvtidskollen – DJ grupp B2

Bloggen fortsätter avverka grupperna såhär under juletider. Nästa grupp ut är B2, där Huddinges Victoria Söderström, är den som svarar på frågorna.

Vad tycker du om er första halva av säsongen?

Jag tycker att vår första halva av säsongen har gått väldigt bra i JAS. Vi har gett 100% i alla matcher, vilket har resulterat till att vi har vunnit alla våra. Givetvis har vissa matcher varit jobbigare än andra, men vi har löst alla situationer bra tycker jag och kommer fortsätta likadant kommande halva.

Vad har ni gjort bra och vad kan ni förbättra?

Det jag tycker att vi har gjort bra är att vi har gett 100% i alla matcher oavsett vad det står på tavlan, vi har krigat igenom varenda match och hjälpt varandra. Efter en hård försäsong med mycket fys, har vi också fått många bra förutsättningar som vi tagit med oss inför varje match.

Vilken plats tror du att ni kommer hamna på när serien är avgjord?

Om vi forsätter att kämpa på lika mycket som vi har gjort i alla matcher, kommer vi att sluta på en 1a plats, och Nacka på en 2a plats i B2 gruppen.

Vilka lag går vidare?

Ja som sagt, tror jag att vi och Nacka kommer gå vidare från gruppen.

Vilken spelare har imponerat på dig i ditt eget lag?

Många har imponerat mycket på mig, men Filippa Hansen och Therese Gustafsson som jag spelar med är två riktigt duktiga spelare som aldrig ger upp, det är väldigt kul att ha dem bredvid sig på banan och jag känner mig trygg med dom.

Vilken spelare har hos motståndarna imponerat på dig?

Frida Svan i Älvsjö tycker jag lätt är den bästa spelaren vi har mött av motståndarna och hon imponerar alltid, hon har grym teknik, skott och spelförståelse vilket gör henne till en riktigt farlig spelare. Sedan är hon otroligt snabb också, så man måste verkligen ha fötterna på banan för att hinna med henne.

Vem är seriens mest underskattade spelare och varför?

Jag har inte riktigt lagt märke till någon, dem spelarna jag tycker har stuckit ut mest, är dem jag även känner till så har tyvärr inget namn att ange.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar