JAS-bloggen
Sammanfattningar

Kommentarer från Karlstad-Kristinehamn

Kristinehamn som åkte på en tung förlust i helgen mot Skoghall, förlorade på nytt under gårdagen, där Karlstad Ungdom blev för svåra på bortaplan. Karlstad vann tillslut med 6-2 och såhär säger spelarna efter matchen.

Gustav Agnemyr, Karlstad: Det var en tight svårspelad match där Kristinehamn backade hem ordentligt och gjorde det väldigt svårt för oss att få in bollen. Vi hade mestadels av bollinehavet men eftersom dom spelade väldigt defensivt var det svårt att hitta öppna ytor och komma till skott. Men när vi tillslut fick in bollen i mitten på andra perioden lossnade det lite mer för oss, speciellt i slutet när Kristinehamn kände att dom tappade matchen. Vi gör inte någon jättebra match, vi får svårt att komma till avslut och kommer inte helt upp i det tempo vi vill lira. Men det var 3 viktiga poäng och det är det som räknas.

Hannes Becker, Kristinehamn: Jag tycker att vi genomför en bra match men att vi tappar lite mycket i försvaret sista perioden. Siffrorna rinner iväg lite och jag tycker att 6-2 speglar inte matchen.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar