JAS-bloggen
Gruppgenomgångar

Halvtidskollen – DJ grupp B1!

Vi tar oss ner i landet och kommer till grupp B1, Stockholmsgruppen, som även ställs mot lagen i grupp B2 i ett något speciellt upplägg. Åkersberga har ett samarbete med Vaxholm och det är lagets Frida Nilsson som sammanfattar gruppen.

Vad tycker du om er första halva av säsongen?

Vi har haft en väldigt ojämn första halva av säsongen. Några matcher har varit bra samtidigt som vi underpresterat i några matcher. Rent generellt har vi inte levt upp till den nivån vi skulle kunna om vi fick till allt. Med tanke på att vi tillhör ett av lagen som har ett samarbete mellan två olika föreningar så kan de vara svårt innan man kommer in i varandras rutiner och får ihop lagens spelidéer. Men vi kan bara hoppas att resterande av säsongen blir bättre.

Vad har ni gjort bra och vad kan ni förbättra?

Vi har lyckats sätta ihop ett väl fungerande powerplay som gett utdelning och krigat på bra i vissa matcher och då blir vi jobbiga att möta. Något vi bör förbättra är jämnheten mellan matcherna. Vi har inte råd att underprestera i matcher för att sedan göra en bra match i mellan åt, helt enkelt höja lägstanivån. Sen självklart hitta fler tränings tillfällen då vi får möjligheten att träna ihop oss. Det kan vara en av de faktorerna som kan avgöra hur det ska gå i den andra delen av säsongen.

Vilken plats tror du att ni kommer hamna på när serien är avgjord?

Rent realistiskt finns det fortfarande chans för oss att nå tredjeplatsen och det är det vi kommer kämpa för.

Vilka lag går vidare? Vilken spelare har imponerat på dig i ditt eget lag?

Jag tror att Täby och Bele tar de två första platserna då de är de två bästa lagen i serien.

Vilken spelare har imponerat på dig i ditt eget lag?

Johanna Spetz. Otroligt duktig spelare som besitter ett jätte bra skott och ständigt är målfarlig och jobbar jätte hårt för laget.

Vilken spelare har hos motståndarna imponerat på dig?

Det är många spelare som imponerat och är duktiga så det är svårt att välja en. Men om jag ska välja en så är det Elsa Zettergren. En spelare som är bra över hela banan och producerar ständigt framåt.

Vem är seriens mest underskattade spelare och varför?

Svår fråga. Men jag väljer min lagkamrat även lagkapten i laget, Tove Wallén. Hon sliter otroligt hårt för laget och är en bra innebandy spelare.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar