JAS-bloggen
Gruppgenomgångar

Halvtidskollen – DJ grupp A

Efter att ha gått igenom alla HJ-grupper vänder sig nu bloggen över till damsidan, där vi börjar uppifrån och sammanfattar grupp A. Sundsvalls Lina Hägg är den som ger er svaren den här gången!

Vad tycker du om er första halva av säsongen?

Våran första halva har varit lite fram och tillbaka. Eftersom vi har ett samarbete med Ankarsvik har inte alla kunnat träna tillsammans så mycket så det har varit lite svårt att komma in i JAS till 100% men samtidigt tränar de flesta med Sundsvalls division 1 lag så vi har ganska bra koll på varandra ändå och nu på slutet kändes det som att vi fick igång farten och hade ett bra spel så det känns kul att vi är på rätt väg!

Vad har ni gjort bra och vad kan ni förbättra?

Det vi har gjort bra är att vi jobbar för varandra och verkligen kämpar in i det sista, vi slutar inte spela förrän slutsignalen går. Vi har även haft en lång och bra försäsongsträning med mycket fys som gett oss bra förutsättningar så nu fortsätter vi andra halvan som vi spelmässigt avslutade den första.

Vilken plats tror du att ni kommer att hamna på när serien är avgjord?

Jag tror vi kommer sluta som tvåa eller trea, fortsätter vi som vi slutade första halvan kan vi klara oss riktigt bra! RIG har satt sig i en bra sits inför andra halvan och om de spelar som de brukar är förstaplatsen nog ganska säker för deras del, Dalen har just nu ett litet försprång från oss men mycket kan hända och gör vi vårat bästa kan vi nog ta andraplatsen.

Vilka lag går vidare?

Som jag skrev tror jag att RIG slutar som etta och tar sig vidare, andra platsen tror jag kommer stå mellan oss och Dalen.

Vilken spelare har imponerat på dig i ditt eget lag?

Jag tycker vi har många riktigt bra spelare men måste säga att Alva Nybjörk aldrig slutar förvåna, hon är nog en av de snabbaste i hela serien och är lika snabb i första som sista minut, hon är riktigt stark och snabb!

Vilken spelare har imponerat på dig hos motståndarna?

Ellen Bäckstedt i RIG är den spelare som imponerat på mig, en snabb tjej med grym teknik som vågar testa och utmana.

Vem är seriens mest underskattade spelare och varför?

Svår fråga, jag har inte riktigt lagt märke till någon spelare jag tycker är underskattad utan de spelare jag tycker sticker ut mest är de som jag redan känner till sedan tidigare.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar