JAS-bloggen
Intervjuer

H2H inför Mölndal-Halmstad

Endast en match på schemat under kvällen, där Mölndal tar emot Halmstad på hemmaplan. Mölndals Max Källerteg, och Halmstads Kenny Stålberg, ger er förutsättningarna inför matchen.

Ni står på samma poäng inför matchen. Hur minns ni det första mötet er emellan?

Max: Jag tyckte vi startade matchen i högt tempo och hade en ledning med 4-1. Sedan drabbades vi av en 5 minuters utvisning, så de var lite tufft, när vi hade en sådan ledning. Halmstad tryckte på och gjorde de allt de kunde. Men jag tyckte det var orättvist att Halmstad fick 3 poäng och inte vi. För att jag tyckte vi var det bättre laget stort sett hela matchen. Vi bjöd in dem i matchen för mycket mot slutet.

Kenny: Jag tycker första mötet gick bra för våran del. Vi hade problem i början, men tycker vi löser det mot slutet och startade säsongen på bästa sätt.

Sett till den första matchen, vad kommer ni behöva se upp för hos era motståndare?

Max: Vi måste spela tight och minimera misstagen, för Halmstad är ett bra lag som är farliga i sina kontringar, så vi måste ha koll på deras skyttar och försöka spela ett tufft och offensivt spel.

Kenny: Viktigt för våran del är att få stopp på deras skyttar och jobbar hårt defensivt.

Vad tror ni kommer avgöra matchen?

Max: Jag tror att det som kommer avgöra denna match är de lag som kämpar mest och den som har best lagmoral. Den som spelar bäst innebandy helt enkelt.

Kenny: Vad som kommer avgöra matchen är nog att vi är revanschsugna efter våran senaste usla match.

Nio poäng upp till slutspelsplatsen, sex poäng om något av lagen vinner. Är slutspelet kört?

Max: innebandy helt enkelt. Slutspelet är absolut inte kört. Jag tror vi har goda chanser att ta en slutspels plats bara vi håller oss till gameplan så kommer det här gå galant!

Kenny: Absolut inte, vi får bara se till att inte förlora mer så ska det här gå vägen.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar