JAS-bloggen
Intervjuer

Skoghall vände efter sekunddrama

Matchen mellan Kristinehamn och Skoghall, fick ett dramatiskt slut, där Skoghall under de sista minuterna, kunde vände ett underläge och tillslut vinna med 5-4, där sista målet kom med endast åtta sekunder kvar. – En sjuk match, men vi kände väl aldrig att matchen var över, utan vi vet vad vi kan och om vi spelar vårt spel, så ska vi kunna slå Kristinehamn ganska komfortabelt. När vi gjorde 2-4, så kände vi väl att det bara var att trycka på, så skulle vi få in bollarna, säger Skoghalls Aous Tememi till bloggen.

– Det var efter deras 2-4 mål som vi blev oroliga, efter det så pressade dom tillbaka oss på vår egen planhalva, under den resterande tiden av matchen och tror knappt vi rörde bollen efter det mål, säger Kristinehamns Marcus Forslund.

Aous, vad gör att ni vänder tillslut?

– Desperationen helt klart. Kändes som vi spelade försiktigt hela matchen utan att ta några initiativ och när det kommer in i det sista, så är det bara att våga vinna och det gav utdelning denna gången, säger Tememi.

Det sista målet, kom alltså med 8 sekunder kvar att spela och gjordes genom Oskar Johannesson. – Vi vinner tekningen och börjar trycka ner dem gen. Bollen kommer ner i vänsterhörn, då våran kille tar med den runt kassen, släpper upp till back som skjuter ett direkt skott. Inte det bästa skottet, men den letade sig in ändå,.

Marcus, var ni värda minst en poäng eller mer enligt dig?

– Jag tycker vi var värda de tre poängen som vi tappade. Vi hade egentligen matchen under kontroll tills det återstod tre minuter, men tyvärr måste man spela bra i sextio minuter för att vinna, säger Forslund.

Kan ni ta med er något trots förlusten?

– Att vi fram till deras 2-4 reducering, spelar bra, då vi vågade att hålla i bollen och spelade runt dem. Vi hade också ett bra försvarsspel innan de tog ut sin målvakt, då blev det väldigt rörigt.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar