Sammanfattningar

Kommentarer från dagens HJ-matcher

Katrineholm stod upp bra mot Bergs, ett lag som aspirerar på slutspelsplatserna, men förlorade tillslut med 4-7. Vimmerby, som har det tufft i G-gruppen, mötte Vöikers, ett av de bättre lagen i gruppen och förlorade tillslut med 11-1.

Mattias Zeilon, Vimmerby: Trots förlust med 11-1 så tycker jag vi spelar riktigt bra idag. Vårat försvarsspel var faktiskt bättre än det brukar och jämför vi förra matchen mot Vöikers så var vi både bättre spelmässigt och resultatmässigt. De får in några flytmål men trots det är vi ändå med i matchen, och vi vet så mycket väl att dem är bättre än oss. Men vi gav oss aldrig, vilket är jättebra. Ett steg åt rätt håll för oss. Vår målvakt,Ludwig Strömsten var bra idag tyckte jag, riktigt duktig. Trots elva insläppta.

Jacob Milde, Katrineholm: Vi börjar riktigt bra och är helt klart bättre än dom den första perioden. Vi börjar andra sådär, dom maler ner oss sen har vi inte flytet med oss. Vi åker på några tuffa utvisningar och de kommer ifatt.. Sista perioden är fram och tillbaka men tillslut tryter vår ork och de får in några onödigt billiga mål. Domarna hade nog inte sina bästa dagar heller då det var otroligt många felaktiga och konstiga beslut. Överlag håller inte domarna i Sörmland JAS-nivå.. Men vill ge beröm till Oscar Rohlin, Anton Hock samt vår målvakt Rasmus Walhberg som gjort comeback och gör en otroligt bra match!