JAS-bloggen
Intervjuer

Från Partille till Lindås: ”Ville spela mer”

Lucas Öhrling, som inledde säsongen i Partille och var med och tog ett silver i våras, väljer nu att återvända till Lindås, klubben som han kom ifrån, till just Partille.

Du är tillbaka i Lindås, vad ligger bakom beslutet?

Ja det stämmer, jag kände inte riktigt att jag fick tillräckligt med matcher i Partille och ville spela mer än vad jag gjorde. Sedan så känner jag dem flesta i Lindås så inte några konstigheter att komma in i gruppen!

Vad tycker du att du har utvecklat mest under tiden i Partille?

Jag tycker att jag har blivit mycket lugnare och mognare i mitt spel, det har varit väldigt bra att få träna med ett så bra div 1 lag om Partille är, tar med mig väldigt mycket från tiden i Partille!

Vilken roll tror och hoppas du att du får i Lindås?

ag är inte helt 100 på vilken position jag kommer att ha i laget men jag hoppas på att det blir en vänsterforwards position. Lindås har väldigt duktiga spelare på alla positioner t.ex på vänsterforward har Lindås Jacob Hafrén och Jonas Edlind.

Hur mycket har du sett av årets Lindås och vad tror du om era chasner att gå vidare från gruppen?

Jag har inte sett så jätte mycket av Lindås detta året har kollat någon match sedan haft mer koll i tabellen, men det lilla jag har sett har varit riktigt bra och jag tror vi har en väldigt bra chans att ta oss vidare i årets JAS.

Vi tackar Lucas och önskar honom lycka till i Lindås!

Bloggen passar samtidigt på att rikta ett stort tack till Celsius, så man slipper gå törstig i juletider.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar