JAS-bloggen
Sammanfattningar

Kommentarer från kvällens DJ-matcher

Hagfors, som haft en något svag första halva av gruppspelet, lämnade ett styrkebesked under kvällen när man slog Karlstad på hemmaplan med 4-3. Dalen hade i A-gruppen chansen att ge RIG/Röbäck en fight om förstaplatsen, men det blev istället 2-1 förlust mot Thorengruppen/Gimonäs och man ger nu RIG/Röbäck, med två matcher mindre spelade, chansen att rycka. Läs kommentarerna här!

Mira Sandström, Dalen: Det blev verkligen inte det positiva beskedet vi ville ha innan julen. Thorengruppen gjorde det jätte bra och stängde ner våra anfallsförsök riktigt bra. Vi får ha mycket boll i inledning av matchen men mest bara i egen zon. Vi rullar boll men hotar nästan inget framåt vilket gör att Thoren kan avvakta och vi får problem längre upp i banan. Vi känns lite för bekvämma. Trots det har vi oavgjort inför sista perioden, en period vi hittills den här säsongen alltid lyckats vinna. Men Thoren lyckas bra i sitt enda PP och trots bra tryck i slutet så förlorar vi vår andra match för säsongen. Känns ju såklart tråkigt att avsluta såhär, men det kommer bara göra att vi kommer tillbaka ännu mer taggade när serien fortsätter efter jul. Vi ska bara hitta en lite bättre balans mellan att vårda boll och att komma på avslut och hitta tillbaka till vårt trygga försvarsspel så är jag säker på att det kommer gå lika bra som tidigare!

Wilma Berggren, Hagfors: Kvällens match var tuff och väldigt jämn. Den började med fint lir från båda lagen och blev allt mer fysisk. Vi vann med 4-3 tillslut men det satt hårt inne. Det känns skönt med vinst och framförallt eftersom det var en väldigt viktig match. 3p idag gör att vi fortfarande har chans på slutspel. Vi visade att lagmoralen finns när vi som mest behöver den och det anser jag är anledningen till varför vi vann. Vi spelade för varandra!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar