JAS-bloggen
Gruppgenomgångar

Halvtidskollen – grupp H

Grupp H är en grupp där flertalet storsegrar har avlöst varandra och det är framförallt topplagen, Partille och Lockerud som stått för dem. Lerums duktige burväktare, David Nordström, är den som svarar på frågorna just kring denna grupp.

Vad tycker du om er första halva av säsongen?

Jag är helt klart nöjd med våran säsong hittills. Vi har vunnit dom matcherna vi ska och växer mer och mer för varje vecka som går. Är ändå nöjd med våran tredjeplats, men hoppas väl kunna klättra något steg i tabellen.

Victor Brendellökken leder sitt Lerum i kaptensrollen. Foto: Christoffer Sturesson.

Vad har ni gjort bra och vad kan ni förbättra?

Vi har lyckats jobba fram ett bra försvarspel som jag känner mig stabil med. Med tanke på att vi inte spelat såpass länge tillsammans som lag är det inte konstigt att vi har en del kvar att jobba på men det är gott att få börja se resultat. Vi skulle även behöva bli mer effektiva i offensiven.

Vilken plats tror du att ni kommer hamna på när serien är avgjord?

Min känsla säger att vi kommer kriga mot Lockerud om andraplatsen. Mycket möjligt att det kommer avgöras på målskillnad.

Vilka lag går vidare?

Partille är väl i stort sätt klara, men sen tror jag även det blir vi och Lockerud som lyckas ta varsin plats till slutspelet.

I matchen mot Partille, så hade inte Lerum mycket att sätta till. Foto: Roine Bengtsson.

Vilken spelare har imponerat på dig i ditt eget lag?

Oscar Björkengren har startat säsongen briljant, han har gått från att vara en talang till att bli en komplett spelare. Nu har han gått ner på en backposition och gör det riktigt bra. Även kul att Hammarstand kommit igång med målskyttet och att få se Victor Brendelökken leka med målvakterna.

Vilken spelare har hos motståndarna imponerat på dig?

Den som imponerat mest på mig måste ändå vara Kalle Bylund, han har en sjuk bollkontroll, sätter alla sina målchanser och lite till.

Vem är seriens mest underskattade spelare och varför?

Anton Hansén helt klart. Han har en grym spelförståelse, presterar så gott som alltid och kan dra upp tempot på en match helt själv. Förtjänar absolut mer uppmärksamhet.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar