JAS-bloggen
Sammanfattningar

Kommentarer från dagens HJ-matcher

Ytterligare en söndag avverkad med flertalet intressanta matcher, där Partille på nytt, tog en storseger i H-gruppen, denna gången mot Stenungssund. Även RIG Umeå vann stort borta mot Skellefteå och Håsta lyckades ta poäng borta mot Rasbo. Läs kommentarerna här!

Jacob Holm, Partille: Ja, vad ska man säga om en match som slutar 10-1. Vi gör väll inte våran bästa match och kanske inte dom heller men har aldrig sett Stenungsund spela så vet inte hur deras dagsform var… Oskar Zander gör en bra match med sitt första hattrick i JAS sammanhang och Linus Karlsson är tät i kassen och gör några mycket bra räddningar.

Jonatan Sondell, Håsta: Matchen börjar lite trevande från våran sida och vi är inte tillräckligt aggressiv, det gav dom lite för mycket tid och kan gå till periodpaus med 2-0. Andra börjar på samma sätt som den första och vi får 3-0 i arslet direkt. Strax efter detta går vi ned på folk och får igång kollektivet lite bättre. Tredje börjar med ett mål i baken återigen, vilket fungerade som en riktig väckarklocka för oss. Sista perioden blir en väldigt het period kantad av tveksamma domslut och en del utvisningar. Vi klarar en 5-mot-3 i två minuter där vi visar en otrolig styrka. Efter våran 4-2 reducering av Lukas Nilsson tar vi time out och pratar om egentligen om att bara pumpa på och ta fram moralen och laghjärtat som vi vet att vi har. Sista tre minuterna trycker vi in två kassar och upphämtningen är ett faktum. Grinigt i Rasbolägret, vilket är förståeligt, men lika skönt för oss. Hade matchen varit två minuter längre hade det inte varit något snack om att vi vunnit. Hur som helst en fantastisk upphämtning av oss där vi visar en moral jag tycker vi är unik om! Något som bör tilläggas är att deras keeper gör en fantastisk match, enligt mig den bästa i vår JAS- serie.

Kasper Broby, RIG Umeå: Jag tycker att vi gör en bra match i 60 minuter. Matchbilden blir lite annorlunda då vi får föra spelet hela tiden, men jag tycker ändå vi gör det bra och håller oss till våra grunder! Vi spelade på två femmor och tycker båda två kommer upp i nivå och producerar framåt. Tror slutresultatet blev 3-19 och det är starkt att bara fortsätta göra mål och inte slappna av. Härligt med tre friska pinns i JAS inför juluppehållet!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar