JAS-bloggen
Sammanfattningar

Kommentarer från kvällens DJ-matcher

Karlstad, som förlorade mot Rönnby senast, slog Skoghall med 7-1 på bortaplan och såg till att inte tappa för mycket mark på gruppettan i toppen. Huddinge fortsätter gå som tåget i B2-gruppen, idag slog man tillbaka Älvsjö med 10-5, ett Älvsjö som dock tillhör B1-gruppen. Vendelsö/Sköndal, slog även Åkersberga/Vaxholm med 5-2 på bortaplan. Läs kommentarerna här!

Felicia Nordh, Karlstad Ungdom: Vi började matchen med högt tempo och fick in bollen redan efter 14 sekunder och det gjorde att vi fick ännu mer energi. Vi hade ett högt boll tempo hela Matchen. Vi fick även utdelning på våra chanser vilket gjorde Skoghall frustrerade. Idag så var det inget snack, vi var hetare över hela banan. Idag gör vi en riktigt bra laginsats, så jag vill lyfta fram hela laget idag.

Sara Götz, Huddinge IK: Känns jäkligt skönt att fixa 8onde raka och dessutom mot ett starkt älvsjö. första fem kommer vi inte riktigt in i matchen men när vi sätter pressen och trycker in 2 snabba vänder vi och trampar upp tempot. I andra spelar älvsjö tuffare och vi släpper in dom i matchen men i slutet av perioden har vi fortfarande en stabil ledning. Vi spelar ändå riktigt bra och offensivt men är inte lika vassa i defensiven som vi brukar vara och det uttnytjar älvsjö bra. Efter andra perioden pratar vi om att spela enklare och komma igång med passningsspelet. Älvsjö har riktigt fina chanser men våran grymma målis Lollo mannerstål gör en grym match. När vi sätter passningsspelet rasslar det till, vi kommer till många avslut och vi spelar som ett lag. Matchen slutar 10-5 och vi visar varför vi fortfarande är obesegrade med stabila 24 poäng på 8 matcher. Jag är supernöjd med laginsatsen och nu är det bara att titta framåt mot nästa match och hoppas att det håller hela vägen!

Vilma Zanders, Vendelsö/Sköndal: Det var en stökig och kaotisk match, men det var i stort sett spel mot ett mål hela matchen! Vi tryckte på mot deras mål och höll kvar spelet där istället för att bara skjuta iväg bollen som vi ofta gör. Jonna i vårat mål tyckte jag stod ut lite extra sett från andra den här matchen, hon hade ett lugn och gjorde många kvalificerade räddningar! Bra match från våran sida med ett bra passningsspel och effektiva i avsluten. De vi kanske kunde gjort bättre är att vi kunde haft ett mer passningsspel och verkligen spelat ut dem, även hålla ihop mer när deras snabba spelar försökte bryta igenom vårat försvar!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar