JAS-bloggen
Intervjuer

Halvtidskollen – grupp I

Grupp I är en på förhand intressant grupp, där förväntade topplag som Lindås, Pixbo och Warberg återfinns och det är just dessa tre lag som toppar när vi kommit drygt halvvägs in i gruppspelet. Warbergs Marcus Jarl, ger sin syn på gruppen!

Vad tycker du om er första halva av säsongen?

Jag tycker första halvan av säsongen har varit väldigt bra, bättre än vad jag kunnat föreställa mig. Det har som sagt gått bra för laget och allt har bara flutit på bra genom hela denna halvan av säsongen måste jag säga!

Vad har ni gjort bra och vad kan ni förbättra?

Vi har gjort väldigt många saker bra så svårt att peka ut allt. Men vi har ett bra tempo på matcherna, bra uppladdning och samtidigt så tar alla spelarna detta väldigt seriöst så alla kommer alltid med en bra inställning. Så det finns inte speciellt mycket jag skulle vilja klaga på faktiskt.

Vilken plats tror du att ni kommer hamna på när serien är avgjord?

Det är väldigt svårt att säga eftersom vi har ett par svåra matcher kvar att spela innan den är avgjord, men självklart hoppas jag ju på att vi vinner serien och om vi fortsätter spela som vi gjort innan så tror jag vi har goda chanser att vinna!

Vilka lag går vidare?

Jag tror, Lindås och Pixbo går vidare.

Vilken spelare har imponerat på dig i ditt eget lag?

Svårt att märka ut en/några få spelare eftersom jag tycker att vi spelar väldigt bra som ett lag. Så skulle jag vilja säga att hela laget har imponerat på mig.

Vilken spelare har hos motståndarna imponerat på dig?

Måste säga att Adam Dahlqvist imponerat mycket på mig, väldigt svår spelare att möta, en duktig spelare helt enkelt!

Vem är seriens mest underskattade spelare och varför?

Väldigt svårt att säga det just nu, tycker många spelare i de andra lagen är duktiga och kan faktiskt inte märka ut en specifik spelare.

Marcus Jarl och hans Warberg kryssade mot Pixbo i veckan. Foto: Helmuth Subiabre

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar