JAS-bloggen
Intervjuer

Halvtidskollen – grupp D

Nästa grupp att stämma av läget i är D-gruppen, där Salem/Telge toppar gruppen före lag som Djurgården, Farsta och Huddinge. Andreas Burman, en av Huddinges viktigaste spelare, säger följande om gruppens första del av säsongen.

Vad tycker du om er första halva av säsongen?

Första halvan av säsongen poäng mässigt är godkänd i mina ögon. Poäng tappet mot Älvsjö där vi bara får med 1pinne är väl det jag är missnöjd med. Resterande är vad min förväntning var! Spelmässigt däremot så har vi mycket att slipa på, vi har inte kommit upp till vår kapacitet som jag vet att vi besitter. Vi kan bättre än vad vi har visat!

Vad har ni gjort bra och vad kan ni förbättra?

Det vi gjort bra är att vi har lyckats ta våra poäng som vi förväntas ska ta, som jag nämnde ovan med poäng tapp mot Älvsjö är ett undantag. Vi behöver förbättra vårt spel under 3perioder. Vi har tillfällen där vi tappar koncentrationen och slarvar mycket, man kan inte alltid prestera på topp men vi måste höja vår lägsta nivå. Tempot måste höjas enormt, för att vi ska kunna slåss om slutspel och även kunna störa lag i ett eventuellt slutspel.

Vilken plats tror du att ni kommer hamna på när serien är avgjord?

När serien är avgjord ligger Huddinge på en 3:e plats!!

Vilka lag går vidare?

Lagen som går vidare kommer att vara Djurgården, Salem och Huddinge!

Vilken spelare har imponerat på dig i ditt eget lag?

Den spelare som Imponerat på mig är Leo Carlström men det finns även fler att nämna som, Douglas Lundberg, Marcus Söderberg med flera. Då jag nästan aldrig sett flera spelare in action då jag tillhör A-laget så vart jag positivt överraskad av många spelare!

Vilken spelare har hos motståndarna imponerat på dig?

Den som fått mig att lyfta på ögonbrynet hos motståndarna är Pontus Sjöström från Farsta. Pontus och jag går på samma NIU och även i samma klass så vi känner varandra väl. Enligt mig har han utvecklats väldigt mycket och han visar en hög kvalité i sitt spel!

Vem är seriens mest underskattade spelare och varför?

Den mest underskattade i serien är Linus Hellqvist från Huddinge. Många vet att Linus är väldigt duktig och han har fått kaptensrollen i vårt JAS lag. Det jag menar med underskattad är då att han bör få mer Senior erfarenhet som jag fick i Linus ålder (15-16) då han är så pass bra att han klarar av det. Med lite tuffare utmaningar kan Linus bli riktigt bra och med lite fart under kängan kommer han snurra bort vem som helst!

Huddinge nådde Innebandyfesten i våras, där man bland annat slog ut gulklädda RIG på vägen.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar