JAS-bloggen
Intervjuer

Derbyrapporten, del 2!

Ny dag och vi närmar oss fredag med stormsteg, dagen då det vankas dubbla derbyn i B-gruppen och i Uppsalaområdet. De fyra spelarna, Emil Aspnäs, Robin Holmquist, Philip Olofsson och Henrik Wahlström fortsätter rapporter kring uppladdningen och det som stundar.

Robin Holmquist, Hagunda: Idag så klev fantomtränaren Martin Dahlberg in på h3 träningen och visade hur skotten ska sitta i krysset minst 9 av 10 gånger.

Förutom det så var det bra fart och 95orna fortsätter tjata om hur mycket bättre dom är.

Philip Olofsson, Rasbo: Efter gårdagens vinst mot Falun så tog jag en ”chillkväll” idag efter skolan. Vi hade en ledning med 7-1 men gick ner oss som i senaste mötet och matchen slutade 8-6. En offensiv match med många mål blev det till slut!

Annars har jag inget speciellt att skriva om denna dag så jag får väl tipsa er att följa kontot på Instagram som då och då lägger ut lite sköna bilder och rapporter om Rasbo Juniorakademi. Ni hittar den på @rasboacademy

Emil Aspnäs, Sirius: Idag fortsatte derbyveckan och det märks att matchen börjar närma sig. Idag var det betydligt mer snack lagen emellan i skolan. Det är tydligt att matchen är väldigt viktig för båda lagen, dels tabellmässigt men det står även väldigt mycket presstige på spel. Det är många som har kompisar i motsatt lag och dessutom är det många spelare som har gått mellan klubbarna till årets säsong. Det tillsammans med att det är ett derby höjer verkligen stämningen.

Idag var det dags för sista JAS träningen innan matchen på fredag. På dagens schema stod mycket matchspel och även en del teori där vi gick igenom försvarsspelet. Jag tycker det såg bra ut. Det var bra fokus och bra fart träningen igenom. Det känns som vi kommer vara väl förberedda tills mathen på fredag.

Henrik Wahlström, Storvreta: Kvällen bestod av innebandyträning, en träning med väldigt bra fart och många fina sekvenser som vi hoppas kunna bygga vidare på. Värt att nämna är att målvakt, Fredrik Hermodsson, bjöd undertecknad på ett riktigt rån till räddning, á la Carey Price. Dåligt kan jag tycka.

Pulsen börjar så sakteliga stiga inför matchen och när vi idag tränade i allianshallen, fredagens spelplats, så ökade längtan ytterligare. Jag hoppas verkligen att så många som möjligt tar sig dit, kvällen kommer förhoppningsvis bli en av årets häftigare innebandyhändelser i Uppland, med två så bra matcher. Det vill man inte missa.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar