JAS-bloggen
Intervjuer

H2H inför Pixbo-Lindås!

Ett toppmöte stundar under söndag, där obesegrade Pixbo, tar emot Lindås på hemmaplan i grupp I, ett Lindås som kommer från en förlust hemma mot Warberg. Bloggen tog tempen på Lindås målvakt, Simon Birkedahl, samt Pixbos forward, William Lindström, inför matchen.

Toppmöte stundar, är detta matchen man ser fram emot mest, eller hur högt rankar ni?

William: Självklart är det ett toppmöte som ska bli väldigt roligt att spela, det är också en viktig match för både oss och Lindås.

Simon: Denna match rankas högt! Kommer bli en väldigt underhållande match och förhoppningsvis en hel del publik vilket kommer göra denna match till en av årets bästa! I laget så har det ända sedan försäsongen varit denna match som det legat störst fokus på och vi är extremt laddade för att ta revansch efter förra omgångens förlust.

Många som går på samma skola och därmed träffas dagligen, hur uppsnackad har matchen varit?

William: Det brukar alltid snackas mycket inför sådana här matcher men denna gång har det inte vart så mycket snack. Kan bero på att båda lagen troligtvis går vidare oavsett resultat

Simon: Snacket som går är att det kommer bli en rolig, fartfylld match som alla medverkande kommer att njuta av.

Ser ni något lag som favoriter inför, eller är det 50-50?

William: . jag tror vi är favoriter men allt kan hända i sådana här matcher där båda lagen är riktigt taggade.

Simon: Jag skulle vilja säga att Pixbo står som favoriter. De har värvat in en del inför denna säsong och har en bred trupp med spelare på extremt hög nivå. Dessutom spelas matchen på deras golv som i mitt tycke inte är optimalt vilket gör hemmafördelen aktuell.

Vad tror ni kommer avgöra matchen i slutändan?

William: Vi kommer avgöra matchen genom att vi håller ett högt tempo matchen igenom. Vi har många pigga spelare, men om Lindås skulle överraska så kommer vi avgöra i tredje perioden då vi brukar vara som starkast

Simon: Jag tror att vår individuella skicklighet och vilja att kämpa för varandra kommer göra att matchen slutar i vår fördel. Dessutom så är vi extremt revanschsugna efter förra omgångens tunga förlust som kommer ge oss den lilla extra glöden som behövs för att ta hem denna match.

En fokuserad Lindström mot Falkenberg. Foto: Christofer Axelsson.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar