JAS-bloggen
Intervjuer

H2H inför Malmhaug/Skurup!

Ikväll tar Malmhaug emot Skurup i JAS-grupp J, Skånegruppen. Såhär tror Malmhaugs Simon Lindblad och Skurups Jonathan Dybner om matchen.

Vilken typ av matchbild förväntar ni er?

Simon: Vi kommer att sjunka hem och fokusera på vårt försvar, sen när läget ges kommer vi att ställa om och gå på kontringar.

Jonathan: Jag tror på ett högt tempo i början av matchen, där de kommer vara en jämn fight till matchens slut där båda lagen kommer att kriga för 3 poäng.

Vilken matchbild vill ni själva ha för att kunna följa er gameplan?

Simon: Vi vill ha en svängig match så vi kan utnyttja vår snabbhet i omställningarna och hålla ett högt tempo med få avblåsningar.

Jonathan: Vi vill ha en matchbild där vi för spelet under matchens gång och kontrollerar spelet utan något besvär.

Vad kommer avgöra matchen i slutändan?

Simon: Det som kommer avgöra matchen i slutändan är att vi kommer utnyttja varje läge vi får. Sen är det också viktigt att vår första femma levererar och att andra femman gör sitt jobb.

Jonathan: Skurup har ju en viss Simon Larsson som kommer smälla till med 3+2, är vi skärpta i spelet och fokuserar på rätt saker så kommer detta gå vägen!

Hur ser ni på ert motstånd, hur tuff rankar ni denna matchen?

Simon: Skurup är ett mycket spelskicklig lag med bra skyttar som vi måste hålla kolla på, jag tycker denna matchen är extremt viktigt för oss så vi kan haka på toppen och inte komma för långt ner i tabellen.

Jonathan: Om man tittar på tabellen så skulle de ju egentligen inte var något problem för oss, men oftast så blir de en jämn match med tuffa kamper ända in i de sista.

Vi tackar de båda och önskar dem lycka till i kvällens match!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar