Kommentarer från gårdagens DJ-matcher

Rönnby fortsätter gå starkt i C-gruppen och kunde under gårdagen besegra Hagfors på bortaplan. Göteborg förlorade en tuff match mot Lindås, men kunde ändå se ljuspunkter. Läs kommentarerna här!

Stina Albrektson, Göteborg: Vi går in och gör en relativt stabil första period, bland de bättre vi gjort i JAS. Sedan händer någonting i periodpaus och hela andra perioden skulle jag helst vilja glömma. Varken försvaret eller anfallet fungerar som det ska och vi spelare blir mer och mer frustrerade. Inställningen blir sämre och att målen rinner iväg gör det inte direkt lättare. Trots detta fick vi efter den andra periodpausen ny energi och kämpade på. Det blev inte några större siffror i denna period och med tanke på att vi inte är vana att spela damspelare och juniorspelare ihop samt hade en ny tränare så skulle jag vilja säga att laget gjorde det bästa av situationen.

Jonna Sjöberg, Rönnby: Vi inleder första perioden med bra tryck från våran sida och vi lyckas göra tre snabba mål sen drabbas vi av en utvisning som Hagfors utnyttjar och sätter 3-1. Efter det blir vi lite stressade och det blir ett jämnare spel mellan lagen. Andra perioden börjar vi bra igen och sätter två snabba så det står 5-1 men vi drabbas igen av utvisning som de gör mål på. Vi blir skakiga och de gör både 5-3 och 5-4 innan andra perioden är slut. Efter ca 6 minuter in i sista perioden ökar vi på vår ledning till 6-4 och det känns ganska stabilt tills jag drar på mig en utvisning och det blir straff till dom. Som tur var tar vår målvakt den, Hagfors har trycket på oss perioden ut men lyckas inte göra något mål.