JAS-bloggen
Intervjuer

H2H inför Partille-Lockerud

En oerhört intressant match stundar, när Partille tar emot Lockerud på hemmaplan i H-gruppen, en repris på vårens åttondelsfinal där Partille vann. Lockeruds Joel Frölin och Partilles Adam Rydén säger följande inför matchen.

Repris på fjolårets åttondelsfinal, hur är känslan inför?

Adam: Känslan är bara bra och vi är taggade inför den på förhand tuffaste gruppspelsmatchen iår. Hoppas på en lika go fight som sist och även att lika många orkar ta sig till Ugglum och kolla denna matchen! 2.

Joel: De starka känslorna som vi tog med oss därifrån sist sitter kvar och vi är taggade till max på att få revansch redan i gruppen.

Sett till fjolårets match, vad kommer ni ihåg av era motståndare?

Adam: Jag kommer ihåg ett lockerud som slet ordentligt och var tuffa att möta. Sen minns jag några individer som var skickliga. De som stack ut allra mest var Stöckel och Lundell.

Joel: Vi kommer ihåg ett Partille som bestod av några individuella skickliga utespelare och även en målvakt som stack ut och visade framfötterna.

Vad tror ni kommer avgöra matchen?

Adam: Jag tror att denna matchen kommer att vara jämn in i det sista, då är det viktigt att behålla lugnet och vara kyliga. Det laget som lyckas med detta och sen har någon som vill kliva fram och avgöra vinner.

Joel: Vi har egentligen ingen aning om hur matchbilden kommer att se ut. Det laget som åker ifrån matchen med 3 pinnar i bagaget är det lag som spelar med hjärta och som är bäst för dagen.

Vem kliver fram om ställningen är lika när dryga minuten kvarstår och varför?

Adam: Enkel fråga, Hugo Arvidsson. Tror han är sugen på att göra ett viktigt mål för en gångs skull. Han kommer dribbla bort 2-3 gubbar och sen dra en backhandslice ribba in.

Joel: Eddie Brunkaren. Han är en i särklass stor vinnarskalle som kommer göra ALLT i sin makt för att ”trycka ” in bollen i slutet.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar