Kommentarer ifrån gårdagens HJ-matcher

Två spännande matcher stod på schemat igår, där Djurgården tog emot Farsta och Karlstad mötte Skoghall i ett derby. Båda matcher slutade med uddamålssegrar där Farsta och Karlstad kunde vinna i slutändan, där just Farstas match hade en rafflade avslutning där Anton Lundgren blev stor matchhjälte med ett sent avgörande mål. Läs kommentarerna här!

Anton Törngren, Farsta: I första perioden är det lite avvaktande spel där Djurgrden har mycket boll men kommer inte till några farliga lägen och istället får vi in 1-0 på en kontring. I andra perioden var det fullfart framåt för båda lagen och de va inte något bländande försvarsspel vilket gjorde det stog 6-3 efter andra. I sista perioden är det fart framåt igen och Djurgården gör 6-4 snabbt och sedan 6-5 efter ett tag. De gör även 6-6 efter ett felaktigt beslut från domaren. Men våran sniper skytt Anton Lundgren skjuter hem seger till oss när det bara är sekunder kvar. Jag tycker faktiskt att vi vinner helt rättvist trots att Djurgården hade mycket boll!

Sebastian Allenby, Karlstad: Det var en jämn och tight drabbning med ganska bra fart i spelet. Det kändes verkligen att vi var revansch sugna efter matchen borta mot Örebro! Vi hade mycket boll under hela matchen men Skoghall var bra på sina kontringar och utnyttjade även våra få misstag. Men rent spel mässigt kändes det som att vi kanske hade kunnat vunnit med ett par bollar till om man ser på hur mycket chanser vi hade i deras anfallszon. Men som sagt det var skönt med tre pinnar efter förra omgångens dåliga insats!