JAS-bloggen
Intervjuer

H2H inför kvällens Örebro derby!

Ikväll stundar ett derbyt i JAS-grupp E, där Lillån tar emot Örebro på hemmaplan, där lagen är tätt placerade efter varandra i tabellen. Lillåns Gustav Borneback och Örebros Hannes Karlsson säger följande inför matchen.

Derby på schemat, hur uppsnackat är det?

Gustav: Självklart har det snackats om matchen. Många spelare går på samma skola och träffar varandra dagligen. sen är det ju som sagt derby och med det mycket prestige.

Hannes: Snacket mellan spelarna och lagen är väll som vanligt, försöker lägga över pressen på det andra laget, Men alla har spelat ett derby förut så alla vet nog vad som krävs för att vinna.

Vad tror ni kommer avgöra matchen?

Gustav: Det är derby och allt kan hända, men jag tror att det laget som vill mest över 60 minuter kommer att ta tre pinnar ikväll.

Hannes: Det som blir avgörande är att de lag som håller fokus och jobbar hårt i 60 minuter vinner matchen!

Är det någon i laget som trivs lite extra bra i just derbykaraktären och kommer kliva fram?

Gustav: Jag tror de flesta i laget njuter av att spela ett derby, det är något speciellt med de matcherna. Jag tror att en av våra 00:or Vincent Asplund kommer att ta stora steg.

Hannes: Oj det finns många men den jag tror kliver fram lite extra idag är våran kapten Olle Åhman. han sätter defensiven perfekt och levererar framåt med några poäng!

Hur slutar matchen?

Gustav: Jag tror på en tajt och tuff match men vi kommer att dra det längsta stråt och vinner med 4-3.

Hannes: Matchen slutar 2-3 till våran fördel.

Vi tackar dem båda och önskan dem lycka till i kvällens match!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar