JAS-bloggen
Sammanfattningar

Kommentarer från Skurup-Åstorp

Efter vissa problem med bloggsiten så är vi nu igång igen! Under gårdagen spelades ett toppmöte i HJ-grupp J, där Skurup tog emot Åstorp, ettan mot tvåan. Tillslut var det Åstorp som kunde gå segrandes ur fighten och vinna med 2-7. Såhär säger spelarna om matchen.

Simon Larsson, Skurup: Matchen börjar med att vi har ett stolpskott redan i första bytet. Jag tycker det sammanfattar matchen ganska väl. Vi sätter tyvärr inte våra chanser och Åstorp är otroligt effektiva när de får sina chanser. Vi kör på och tyvärr får de in några enkla bollar i andra perioden som i princip dödar matchen. Åstorp är värda vinsten. Deras målvakt var grymt bra. Över det hela så gör vi en bra match, tyvärr gör vi inte mål på alla våra chanser. Åstorp mycket effektivare i sista tredjedelen.

Martin Lehman, Åstorp Kvidinge: Matchen börjar lite trevande i lågt tempo där båda lagen känner på varandra. Sedan kommer vi igång mer och mer och sätter chanserna som vi skapar. Jag tycker att vi gör vår bästa match för säsongen. Vår målvakt, Simon, storspelar i kassen hela matchen och vi är effektiva i våra spelvändningar. En gedigen laginsats helt enkelt!

Åstorp (här mot Höllviken), tog en seger i toppmötet. Foto: Thomas Wiphagen

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar