JAS-bloggen
Sammanfattningar

Mer kommentarer från helgens matcher!

Bloggen fortsätter fylla på med kommentarer från helgens omgångar, Jacob Larsson och hans Jönköping tog en seger hemma mot Husqvarna och Skurup besegrade Landskrona på bortaplan i en händelserik historia.

Jacob Larsson, Jönköping: Innan matchen pratade vi om att Huskvarna skulle backa hem och låta oss föra matchen, precis så blev det. Efter 1-0 målet tidigt i första perioden så kändes som det rullade på. Vi kom ut med bra energi och fick rörelse på deras tighta försvar. I andra perioden slappnar vi av för mycket och är alldeles för ineffektiva. Vi känner att kompisen alltid har bättre läge och passar i situationer där vi själva kan ta avlslut. Inför tredje pratar vi om att vi måste komma tillbaka i spelet som vi hade i första. Det tycker jag att vi gör också. Vi skjuter mer och tar vara på våra lägen. Vår tredjefemma gör en mycket bra match rakt igenom. Vill framförallt hylla en av våra 99:or, Nils Söderquist, som gör en felfri insats och enligt mig är lagets bästa spelare i matchen!

Fabian Hansson, Skurup: Förutom målen är resultatet av matchen 3 straffar, 8 utvisningar, en tränare som utvisad från hallen och många ”kommentarer” från läktaren. Spelmässigt var det vi som förde spelet men hade stora problem att ta sig förbi Landskronas press och aggressiva försvarsspel. Vi rullade boll men Landskrona höll dem utanför boxen och skapade chanser på sina kontringar. Första perioden slutade 0-1 efter powerplaymål av Fabian Hansson och i andra ökade vi på med både 0-2 och 0-3. I börja av tredje kom även 0-4 innan Landskrona spräckte sin nolla genom Gabriel Ohlsson. Snabb replik från vi innan Jonathan Henriksson säkert satte en straff till 2-5. Exakt minuten senare fick han chansen på ännu en straff men denna räddades av våran Emil Lind som återigen gjorde en stabil insats i målet. I slutet av matchen spelade Landskrona med hög press och skapade en hel del chanser. Reduceringen till 3 -5 kom med lite drygt 4 minuter kvar vilket gav extra energi till Landskrona men med minuten kvar kunde våran Jonathan Dybner punktera matchen och fastställa slutresultatet 3-6. Sett över 60 minuter speglar resultatet matchen där vi hade det mesta spelet men ett hårt kämpande Landskrona stod upp bra.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar