JAS-bloggen
Intervjuer

Målvaktstalangen inför kvällens match

I D-gruppen så ställs Lindome mot Göteborg i kvällens JAS-match, ett Lindome som i nuläget ligger strax före Göteborg i gruppen. Lindomes Linnea Wall säger följande inför matchen:

Två spelade matcher, ett poäng. Vad säger du om inledningen?

Tycker vi ska vara nöjda med att få med ett poäng från Pixbo då de är storfavoriter i JAS, men förlusten mot Warberg är jag inte nöjd med. Det var inte vår match och bollen valde att studsa åt fel håll helt enkelt.

Göteborg på pappret, ett lag som placerar sig sist. Finns det risk för underskattning?

Det är klart det finns en liten risk för underskattning när man ser att de har 3 förluster med sig i bagaget. Men som vi alla vet kan mycket hända på en innebandyplan och vi måste tagga till som om det vore vilken match som helst!

En matchbild, hur kommer den troligtvis se ut?

Jag tror det kommer vara vi som styr huvuddelen av matchen, men att Göteborg ändå kommer få ett par vassa lägen genom kontringar.

Vilka matcher föredrar du själv att spela som målvakt?

Jag skulle nog säga matcher som är relativt jämna, det är inte kul att stå där bak när man spelar ut ett lag totalt men det är inte heller kul att spela när man själv blir utklassad. Så jag säger jämna matcher som man vinner med en eller två bollar!

Linnea Wall fick svettas i lagets första match mot Pixbo. Foto: Christofer Axelsson

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar