JAS-bloggen
Intervjuer

Från Lindome till Lindås!

Unge Adam Zettergren har valt att ta steget från Lindome till Lindås och i helgens USM blev det succé direkt där laget tog sig vidare.

Ny förening i form av Lindås, varför?

Jag kände att det var dags för min utveckling att ta steget vidare och lira i en bättre klubb nu. Jag hade kontakt med Lindås i våras men tackade då nej till att gå över. Förra veckan kontaktades jag igen och efter lite tänkande kändes det som rätt beslut att gå över.

Ni lyckades ta er vidare från första steget i USM, vad gjorde att ni lyckades avancera?

Ska man vara helt ärlig hade det varit ett rent fiasko om vi inte gått vidare. Vi hade nog den enklaste gruppen i Göteborg och skulle egentligen bara spela av dom här två matcherna. Vi rullade runt bra och i matchen mot Göteborg fick vi riktigt islossning i form av 17-2.

Vad har ni för målsättningar i USM och vad tror du om kommande regionslutsspel?

Vi tror på och vill verkligen till innebandyfesten, så topp 4 är väl ett mål vi har. När vi väl spelar vårt bästa är vi riktigt svårslagna. Kommande regionslutspel ser jag fram emot. Det kan bli riktigt bra matcher med högt tempo!

Ditt gamla lag, Lindome, lyckades även de avancera. Vad tror du om deras chanser i fortsättningen?

Ja det var riktigt kul att Lindome gick vidare. Mitt hjärta finns alltid kvar hos den klubben och det är få lagkänslor som slår deras. Jag tror dom kan bjuda upp till dans i deras regionslutspel men tror tyvärr inte dom räcker hela vägen, men allt är möjligt. Det finns en jäkla vilja i det laget!

Vad har du för målsättningar i Lindås framöver?

Mina målsättningar i Lindås är att göra en bra säsong och att vi går långt i USM. Att få vara med någon JAS-match hade inte heller varit fel. Det kändes riktigt bra under helgens matcher så det bådar gott inför framtiden!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar