Kommentarer från kvällens HJ-matcher!

Höllviken hade behövt en seger för att haka på i toppskiktet i grupp J, nu blev det förlust mot Engelholm, vilket var lagets tredje vinst och man är nu uppe och skuggar topplagen. Arboga stötte på tufft motstånd i form av Hagfors och lyckades inte störa topplaget ordentligt. Kalmarsund tog en bortaseger mot Husqvarna, vilket gör att man hänger på i toppskiktet i G-gruppen. Läs kommentarerna här!

Theo Haugen, Höllviken: Vi får en taskig inledning med en tveksam utvisning och några kontringsmål mot oss. Resultatet var 3-1 efter första vilket vi helt klart inte var nöjda med. Sedan blev det att jobba i uppförsbacke och i andra hade vi nog bollen iallafall 90% av perioden men lyckades inte få den utdelning vi vill ha. Tredje perioden utspelade sig ungefär likadant men vi släppde in några väldigt billiga kassar. I helhet tycker jag och hela laget att vi gör en halvhjärtad insats och mer kommer absolut behövas för att nå vårt säsongsmål.

Hannes Örnerstig, Kalmarsund: Vi började matchen piggt med bra rull och skapade mycket chanser men deras målvakt gjorde jätteräddningar, vi hade mesta dels av matchen och tryckte på bra men hade inte turen med oss. Efter en och ett halv period började vi slappna av och slarva en hel del. Vi skapar mycket chanser men kan inte överlista deras målvakt. Vi spelar runt bollen i sista perioden och är inte direkt något hot och släpper inte två lätta mål sista fem där vi inte har fokus och spelar som att det är klart. Husqvarna hade inte så mycket boll utan fick försvara mestadels och skapade inte så mycket.

Tim Norstedt, Arboga: Vi möter ett Hagfors som pressar på hårt från första början och både 0-1 och 0-2 kommer inom 10 minuter. Sista halvan utav perioden får vi lite bättre koll på spelet och skapar lite lägen framåt men får inte in bollen. I andra perioden spelar vi för det mesta i försvarszonen då Hagfors spelar smart och snabbt. Efter två perioder står det 0-4 till Hagfors. I sista perioden får vi till lite mer anfallsspel och gör två mål, slutresultatet blev 2-7 till Hagfors vilket var rättvist. Jag tycker att vi jobbade på bra men det märktes att flertalet av oss är ett par år yngre.