Sammanfattningar

Kommentarer från gårdagens HJ-matcher

Pixbo tog en ny seger under gårdagen, denna gången mot Lindome på bortaplan, siffrorna 0-9. Även Järfälla ångar på, 2-9 borta mot Töjnan, vilket gör att man skuggar Barkarby i toppen! Läs kommentarerna här.

Emil Salomonsson, Pixbo: Matchen var väl rätt så ensidig hela matchen ut. Vi hade bollinnehavet och Lindome försvarade för det mesta. I vissa tillfällen i början av matchen dras vi med i deras Hawaii-spel vilket inte passar oss alls. Men i andra perioden tycker jag vi börjar spela mer moget och det fortsätter vi göra resten av matchen vilket resulterar i en rättvis vinst:

Det jag tycker vi gör bra är faktiskt försvaret i matchen. Även fast vi leder med 5-6 noll så blir vi inte loja, vilket i samband med att båda våra målvakter Alex och Adam spelar grymt, gör att vi håller nollan. Plus att vi även höll tätt i 6st Box-play. Någonting vi skulle kunna förbättra är att ta vara på våra chanser ännu bättre! Vi brände en del solklara mål.

Även fast Lindome inte fick in något mål i matchen ska de verkligen ha cred för att de kämpar på genom 60 minuter och inte ger upp!

Erik Risberg, Järfälla: En match vi dominerar från första tekning. Vi leder med 3-0 efter första och 6-0 efter andra. I tredje släpper vi 2 onödiga kassar och det slutar 9-2. Töjnan var aldrig riktigt med i matchen och det känns som att vi tar hem det väldigt bekvämt och relativt enkelt. Töjnan kämpar på bra men vi var ett bättre lag igår. Bl.a Victor schedin stod för ett par poäng och jag tycker även Oscar Holmgren våran kapten gör som alltid en grymt bra match!