Kommentarer från Hagunda-Storvreta

Hagunda tog sin femte raka seger i JAS, när man besegrade Storvreta med 7-3 i gårdagens match. Spelarna som svarade på frågor inför matchen, Felix Abrahamsson och Henrik Wahlström, säger följande om matchen:

Felix Abrahamsson, Hagunda: Matchen mot storvreta är nog en av de mest frustrerande matcher vi har spelat hittills. Vi inleder ganska risigt, taffligt bolltempo och mycket slarv. Trots detta trycker Linus Park in 1-0 i åttonde minuten, efter detta tog storvreta över perioden mer och mer. Både 1-1 och 1-2 kom i första, storvreta var klart det bästa laget på planen. Vi får tidigt utdelning i andra perioden Strandberg skickar upp en kanon i bortre kryss. Detta följs upp av ett fyra mot fyraspel där både 3-2 och 3-3 kom. Andra var jämnare period med dålig effektivitet från båda lagen. Tidigt i tredje kom åter igen en fyra mot fyra. Två minuter för storvreta fem för Hagunda, efter en solklar eftersläng från Hagundaspelare. Johan Strandberg trycker in 4-3 bakom mål i fyra mot fyra. Dessa mål räknas lika mycket. Kommande boxplay löstes. Innan vi skulle drabbas av två nya utvisningar gör Linus Park sitt andra för dagen. Båda utvisningarna slutar utan mål efter bra boxplay. Med fem kvar gör vi 6-3 och avslutar med 7-3 i öppen kasse. Hagunda spelar dålig innebandy men går hem med tre poäng. Kul och se att våra 99or producera i poängprotokollet!

Henrik Wahlström, Storvreta: Ännu en otroligt tung förlust för oss, jag tycker att Hagunda kommer ut starkt första tre-fyra bytena. Efter det tar vi över och styr spelet i stora delar av första och även i första halvan av andra, under denna del av matchen borde vi hängt några kassar, att så inte blev fallet berodde till stor del på Philip Eriksson i Hagundamålet, som var otroligt bra. Andra halvan av matchen är ganska jämn rakt igenom. Hagunda imponerar stort både genom sitt solida försvarspel men även genom bra effektivitet och fina individuella prestationer. Detta är det som, enligt mig, avgör matchen till deras fördel. Vi kan inte mer än att gratulera Hagunda till segern, och se fram emot nästa möte.