Kommentarer från gårdagens DJ-matcher!

Under gårdagen hanns det avverkas två matcher i DJ-JAS, där RIG samt Pixbo tog segrar mot Dalen samt Lindås. Såhär säger spelarna efter matchen!

Sandra Svärd, RIG Umeå IBF: Jag tycker de var en stressig match då Dalen ställer upp ett högt försvar och dessutom var de riktigt snabba på att kontra när vi tappade boll. Deras målvakt gjorde många läckra räddningar, så de var väldigt svårt att få in bollen. Annars tyckte jag att vi hade ett bra spel och att vi rullade runt bollen riktigt bra & fick fina lägen! Matchen slutade 4-3 till oss och de känns otroligt skönt då Dalen stod för ett bra motstånd!

Emilia Axelsson, Pixbo: Jag tycker att vi går in mesig i matchen och inte från en början visar att vi är det starkare laget. Vi fick snabbt även två utvisningar på rad vilket gör det tyngre för oss att komma in i matchen, dock var det två bra boxplay där vi ägde bollen större delen av tiden. Men vi låter dem komma in i mitten och ganska tidigt står det 0-1 till Lindås. Vi är även för bekväma i jobbet utan boll och sätter oss i trånga och svåra situationer men vi trampar på och gör även vi ett mål under första. Period två visar vi upp ett starkare lag där vi rullar massor med boll i ett högre tempo och är i mycket stor del av perioden på deras planhalva. 2-1 kommer ganska snabbt vi avslutar en betydligt bättre period med 3-1, det var mycket Lindåstjejer framför eget mål vilket gjorde de svårt för oss att få in bollen i mål. Lindås var inte heller ofarliga och hade några lägen. I tredje är vi betydligt bättre och Lindås är trötta vilket öppnar större ytor för oss och vi kliver in mer i planen. Lindås gör första målet i period tre och vi gör tre stycken efter det. Vi har 6 olika målskyttar vilket är något att lyfta lite grann annars är det en match där vi gör jobbet men kan vara väldigt mycket bättre, men vi är från tre olika lag och det är svårt att få oss att jobba som en enhet, men det kommer.