JAS-bloggen
Intervjuer

En inblick i talangens SSL-vardag, del 3!

Tredje dagen där ni får en inblick i Joel Von Reis och hans vardag som talang i SSL.

Joel: Väckarklockan ringde redan 6.15. Det kändes som mitt i natten efter att ha fått sova länge innan i veckan. Frukost och samling 07.00 för avfärd i minibussar till Karlskrona. De 2,5 timme resan tar sov jag det mesta av tiden. 11 var det uppställning för match mot Carlscronas JAS lag. Vi hade lite frånvaro och fick därför möblera om lite i våra femmor och jag fick idag spela center. Trög start och det tog ett tag innan vi kom igång. Vinst till slut med 9-2. Ingen höjdarmatch ifrån något lags sida. Ett matstopp på vägen hem var nödvändigt och ytterligare ett par timmar i bussen med premier league som sällskap. Hemkomst seneftermiddag och lite skype med kompisarna. En god middag innan det är dags ladda om inför morgondagens SSL.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar