JAS-bloggen
Intervjuer

Lär känna JAS-profilen! – Emma Clarin

Vi fortsätter med att ge er möjlighet att lära känna profilerna i varje grupp bättre, näst på tur är Emma Clarin, som efter en säsong på RIG, numera återfinns i Pixbo och JAS-grupp D!

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare?

Jag skulle vilja säga att jag är en trygg spelare som är lugn med boll och tycker om att utmana sin motståndare. En ledartyp som gillar att styra och ställa i försvar samt peppa sina lagkamrater.

Vad har du för målsättning med din innebandy?

Att en dag få spela i A-landslaget och höja VM-bucklan vore otroligt häftigt, det är min dröm. En mer närliggande målsättning är att vinna historiens första JAS-guld på tjejsidan.

Vilka är ditt bästa tips till unga talanger som vill utvecklas?

Då vill jag nog säga det som all den tid och träning jag lagt ner grundats på, nämligen att syssla med det som man tycker är roligt!

Vilka spelare tittar du lite extra på för att förbättra din egen utveckling?

Hmm svår fråga… Jag har ingen enskild förebild utan det finns ju olika kvalitéer hos varje spelare som jag försöker ta efter.

Vad lirar du med för klubba/flex/blad och varför?

Fick ta hjälp för att svara på denna fråga haha… Är så långt ifrån materiallirare som man kan komma och har pinsamt dåligt koll. Jag spelar med Zone Hyper Air SL Curve 2.0 med flex 29, har dock bytt hyperbladet till supreme.

Mål eller assist? – Mål.

Skott i krysset eller lågt i bortre? – Krysset är ju snyggast, men försöker hitta bortre.

Spela boxplay eller powerplay? – Jag älskar att spela boxplay!!

Titta på en JAS-match eller SSL-match? – Spelar ingen roll, vad jag kollar på beror helt på vilka lag som möts och matchens betydelse, inte serie eller åldern på spelarna.

Emelie Wibron eller Isabelle Krantz? – Krantz!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar