JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Ling/Åhman inför Hagfors-Örebro!

Hagfors-Örebro är på förhand en av de mest uppsnackade matcherna i JAS-grupp E, även två lag som förväntas aspirera på topplatserna.

Hagfors-Örebro, är det gruppens hetaste match, eller vilken rankar ni högst?

Viktor: Att möta Örebro är alltid en tuff och het match, både på och vid sidan av planen. Mycket känslor från tidigare möten. Men ska jag ranka så håller jag nog derbykänslorna mot Karlstad IBF ett litet snäpp tyngre.

Olle: Rankar nog derbyna Örebro-Lillån och Karlstad-Hagfors högre, men det är alltid kul att möta Hagfors. Speciellt på bortaplan då det brukar vara mycket publik!

Vad vet ni om era motståndare och en eventuell förväntad matchbild?

Viktor: Har dålig koll på årets Örebro faktiskt, men från tidigare möten så vet vi att de har bra skyttar som kan sin sak. En tight och fartfylld match som förhoppningsvis kommer att vara lika rolig att kolla på som att spela!

Olle: Inte så mycket faktiskt, men Hagfors är alltid att räkna med så det kommer bli en tuff match. Tror att båda lagen kommer vilja föra matchen. Blir nog en rolig match för publiken!

Gruppen har blivit tunnare när ett par lag valt sig att dra sig ur, hur ser ni på förändringen i gruppen?

Viktor: Såklart så är det tråkigt. Vi är många 97:or i vår trupp som går på innebandygymnasiumet tillsammans och har detta JAS-år som en sista möjlighet att spela ihop. Men tack vare årets dubbelmöten så ska man ändå inte klaga!

Olle: Självklart tråkigt då det blir mindre matcher. Men som tur är så är det dubbelmöten iår, så det blir ändå ganska många matcher!

Ni båda återfinns på en backplats i era lag, vad hoppas ni kunna bidra med under matchen?

Viktor: Ett hårt jobb först och främst. Sen hoppas kunna bidra med mycket energi och fart till laget så att vi orkar få Örebros försvar ur balans. Det ska kännas att man kommer till Hagfors och spelar!

Olle: Jobba hårt i defensiven! Offensivt så ska jag försöka bidra med snabba passningar så att Hagfors får det jobbigt att försvara sig mot oss.

Om ni själva skulle hitta nätet under matchen, hur ser ett ”typiskt” mål ut för er egna del?

Viktor: Haha jadu, att jag gör mål hör inte till vanligheterna längre. Men skulle det mot förmodan ske så är det nog väldigt snyggt. Jag gör bara snygga mål, haha!

Olle: Jadu, mål gör jag inte så ofta längre, haha! Men skulle jag nu hitta nätet så är det nog ett dragskott från backplats som lite turligt letar sig in.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar