JAS-bloggen
Intervjuer

En inblick i talangens SSL-vardag, del 2!

Ny dag och ni får en ny inblick i Joel Von Reis vardag som juniortalang i SSL. Läs med nöje!

Idag har varit en ganska slapp dag. Jag har kopplat av en hel del. Vaknade vid halv 11 tiden och efter en rejäl frukost hade jag en lugn förmiddag. Spelade lite play-station och tittade på tv. Tittade också lite på kommande plugg. Dags att börja förbereda sig för nationella i Svenska som är om ett par veckor. Till lunch år jag pasta med köttfärsås. Vädret var rätt ok så istället basketspel valde jag fotbollen idag. Lite kickande i trädgården innan det var dags att ge sig iväg till träning. Skönt med lite frisk luft innan träningen. Det blev en mycket taktiskt träning vi började med några avsluts övningar sen spelade vi 4mot4 och sen blev de 6 mot 5. Sen var träningen slut en hyfsat kort träning, men bra fokus. Det blev en lugn kväll med några goda mackor efter träningen och sen gäller det att försöka lägga sig i tid då JAS match mot Carlskrona står på programmet i morgon. Sömnen är viktig och kroppen fungerar inte om den inte får sina timmar. Avfärd redan 07.00.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar