JAS-bloggen
Intervjuer

Lindås DJ-lag kliver in i juniorallsvenskan

Lindås återfinns i DJ-grupp D, där samtliga lag har hunnit med att spela, men för Lindås tur så inleds seriespelet först imorgon när man tar emot Warberg på hemmaplan. Lagets Christin Gundersen, säger följande inför.

Ni gör er första match, när samtliga av de andra lagen redan hunnit med en, två och även tre matcher. Hur ser du på den situationen?

Jag ser det inte som något problem alls. Vi tar en match i taget, kämpar för att slå motståndarna och ta poäng.

Ni ställs i premiären mot Warberg som börjar urstarkt. Härligt att börja med en sådan match med en gång?

Alla lag som är med i JAS-serien är bra lag. Här hänger det mycket på hur formen är för dagen och hur uppladdning inför match varit. Vi spelar bra när vi möter bra motstånd så att vi möter Warberg i premiären ser jag bara som något positivt.

Vad tror du om era chanser att ta poäng och vad kommer krävas?

Jag ser chanserna som goda men för att vi ska kunna ta poäng krävs det att vi är fokuserade under hela matchen och att vi inte gör några onödiga misstag som sedan Warberg kan använda till sin fördel. Så länge vi spelar vårt spel så vet jag att vi är starka nog för att slå Warberg.

Är det någon speciell spelare i ditt lag du vill lyfta fram lite extra inför premiären?

Jag tycker att alla spelare i laget är viktiga och det kommer krävas det yttersta från var och en för att vi ska kunna nå framgång.

Vi tackar Christin och önskar henne och hennes lag lycka till under morgondagen!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar