JAS-bloggen
Intervjuer

En inblick i talangens vardag i SSL, del 1!

Som utlovat så kommer ni få följa Joel Von Reis under ett par dagar, Von Reis som tillhör FC Helsingborg, där han spelar i både SSL och JAS, trots sin unga ålder, född 1997. Här har ni Joels dag!

Skönt med lov, jag vaknade vid 11 och började dagen med en god frukost. Frukosten är superviktigt för mig den behövs för att kroppen ska starta. Mackor, fil och flingor fungerar bra. Efter denna förberedde jag lite inför kvällens träning. Jag fixade med mina klubbor genom att byta blad på dem. När klockan närmade sig halv 2 kände jag att lite rörelse skulle inte skada så jag spelade lite basket med min pappa. Vi höll igång i ca en timme innan det var lunch som stod på schemat. Pastan med lövbiff satt perfekt. Jag gillar att äta i god tid innan träning och match och sedan fylla på med en macka en timme innan. Lite vila hann jag med innan det var dags att samlas till dagens träningspass 17.45 gav vi oss iväg söderut för att träna med Höllviken. När vi kom ner till Höllviken så började träningen direkt. Vi värmde upp målvakterna och efter de gick vi på speldelen. Det var väldigt bra fart på matchen. Vi spelade 3×20 minuter och i period pauserna spelade vi pp och bp. Efter matchen så blev de 6 mot 5 spel. Träningen avslutades med nerjoggning och stretching, det är väldigt viktigt för återhämtningen. Just nu är kl 22.20 och jag påväg hem från Höllviken, men vi hörs imorgon hälsningar, Joel von Reis.

En ny inblick i Joels vardag kommer under morgondagen!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar