JAS-bloggen
Sammanfattningar

Kommentarer från dagens DJ-matcher!

Bele Barkarby fortsätter övertyga, hela 14-1 borta mot Djurgården, ett ungt och oerfaret Djurgården som allt mer ser ut att bli en solklar jumbo i DJ-grupp B1. Warberg däremot tog sin tredje raka seger när man på bortaplan besegrade Lerum med 8-1 och man ser ut att kunna ge Pixbo en riktig fight om förstaplatsen, där det självklart finns ett par andra lag också som vill blanda sig i. Röke-Åstorp var på förhand en riktig toppmatch, där båda lagen stod på två segrar inför, men Röke drog längsta strået och vann med 2-1.

Tilda Börjesson, Warberg: Skönt med 3 nya poäng på kontot! Matchen började väldigt avvaktande från vår sida, vi är inte med från start och låter de göra ett 1-0 mål. Vi jobbar oss sakta men säkert in i matchen, vi ligger bra i hög press och krigar oss till 1-1. 19.59 i första perioden lyckas vi ta ledningen med 2-1 och det ger oss bra självförtroende till resten av matchen. I andra perioden redde vi ut min utvisning och lyckas utöka ledningen till 3-1, när vi går av andra perioden känns det som att vi hittat ett spel som fungerar. Vi vinner 3dje perioden med 5-0, äntligen hittar vi det som gör att vårt spel stämmer! Bra tempo, snabbt bollrull, förflyttningar och snacket. Precis så vi vill ha det! Så nu fortsätter vi där vi slutar denna matchen och krigar vidare. Extra creed vill jag ge till kedjan där Lovisa Svensson, Hanna Heurlin och Matilda Karlsson var delaktig i.

Cajsa Engdahl, Röke: Matchen började och Åstorp låg på rätt bra i början av första, men vi kommer på en spelvändning och sätter 1-0. Vi kom sedan in mer och mer i matchen och det blev mer jämnt. Andra perioden hann inte mer än börja när de sätter 1-1 i krysset. Efter detta skiftade chanserna på bägge håll och efter 7min gör vi 2-1 genom att en Röke-spelare trycker sig igenom och rundar målvakt för att sedan lägga in på tom kasse. Resten av perioden är mestadels spelet runt mittplan. Tredje perioden håller på att starta likadant som andra med ett snabbt mål men skottet går precis över från Åstorp. Vi får två powerplay men lyckas inte göra mål. Åstorp hade en i stolpen i slutet men närmare än så kom de inte och matchen slutade därefter 2-1.

Jennifer Ryman, Bele Barkarby: Matchen började väldigt segt hos båda lagen. Djurgården körde väldigt defensivt under hela matchen och vi hade bollen på deras planhalva inprincip hela matchen. Tyvärr körde vi lite så effektivt utan missade målet vid skott. Matchen blev bättre i andra halvlek när vi fick upp tempot lite. Det var rätt svårt att spela och skjuta för tjejerna eftersom golvet var alldeles för strävt, men annars kämpade vi på som vanligt.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar