JAS-bloggen
Intervjuer

Lindome söker revansch

Lindome fick en tuff start när Lindås kom på besök och tog en storseger. I dagens match ställs man mot Halmstad/Vinberg, en match som på förhand känns som en mer passande uppgift. Lagets målvakt, Christoffer Pålsson säger följande inför.

Tung förlust mot Lindås i premiären, hur har ni återhämtat er?

Jo men vi har helt enkelt glömt av matchen helt och hållet. Vi visste att lindås är ett väldigt bra lag och att det skulle vara tufft.

Vad tror du att ni kommer behöva förbättra för att ta poäng i dagens match?

Jag skulle väll säga att vi måste förbättra vårt anfall, just att sätta lägen som vi får. Men även i försvaret att täcka bollar helt enkelt. Men huvudsakligen vårt snack med varandra och att inte dra ner oss efter 2-3 insläppta mål.

Vad vet du om ert motstånd och vad tror du på för matchbild?

Jag vet inte så mycket om, jag vet bara att dem tog 3 poäng mot Mölndal. Det är starkt gjort skulle jag säga för Mölndal är ett väldigt bra lag. Så jag tror att matchen kommer vara jämt, fysiskt och väldigt mycket skott, just för att vi spelar på en plan som är mindre än dem flesta planer. Men jag tror att vi kommer att ta hem vinsten.

Många rankar Pixbo, Lindås och Warberg som lagets toppkandidater, vad har ni för målsättning och tror du att ni kan ta poäng av dessa?

Jag tror vi kan stå upp väldigt bra mot Pixbo och Warberg just för att vi spelar oftast bäst mot dem bästa lagen. Jag tror att det kommer vara jämt även om alla ögon är på dem. Våran målsättning är att köra fullt ös med det bästa vi har och träna och träna på det vi behöver. Så jag skulle väll säga att vi har målsättningen på att sluta i mitten av tabellen.

Vilka spelare ska man se upp för i ert lag?

Oscar Larsson för att han är magisk med bollen och kan få till ett avslut när ingen märker det eller få ett avgörande passningar som inte är med på.

Patrik Byström för att han kan hantera bollen på ett väldigt bra sätt och mänga har svårt för att få bollen av honom.

Sist och kanske minst Tobias Nässlin. Han leder för tillfället den interna poängligan med flest assist och har presterat otroligt duktig för vårt lag.

Vi tackar Christoffer och önskar honom lycka till i dagens match!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar