JAS-bloggen
Sammanfattningar

Gamla Stan knep tre poäng mot Sundsvall

På förhand en otrolig viktig match mellan Sundsvall och Gamla Stan, två lag som vill vara med i toppskiktet i den tuffa A-gruppen, där flertalet lag vill aspirera på topplatserna. I kvällens match så kunde Gamla Stan ta alla tre poäng efter ett sent avgörande. Läs kommentarerna här!

Petter Melinder, Sundsvall: Jag tycker vi spelar helt okej i samtliga perioder men det som avgör matchen är inviduella prestationer. Anton Åkerlund gör som han vill med vårt försvar och enligt mig spelar han i fel serie. Han är alldeles för bra för JAS. Utan honom hade vi vunnit matchen. Annars är jag nöjd med hur våra två femmor presterar överlag. Vi kanske släpper in några lätta bollar men det är lätt att vara efterklok. Även väldigt surt att släppa in mål med knappa 18 sekunder kvar också. Bäst i vårt lag idag är William Rikner. Men 6-7 speglar ändå hur jämn matchbilden är och att vi är att räkna med i toppstriden av JAS. Väl mött.

Felix Selin, Gamla Stan: Tycker inte vi kommer upp i vår fulla potential ikväll, visst gör Sundsvall det bra men tycker att vi hade flera lägen att dra ifrån men tog inte riktigt vara på dem som vi brukar. Skärpan i avsluten och dom avgörande passningarna fanns inte riktigt där och istället för att göra mål så släppte vi in dom. Kanske fanns det en viss underskattning på förhand och kanske var det de som låg bakom att vi inte kunde avgöra matcher tidigare än vad vi gjorde. Tycker inte heller vi hade den tagg inför matchen som vi brukar och inte heller samma spring i benen som vi brukar ha men det blir ofta så efter en lång bussresa.

Summa sumarum så tycker jag att vi gör en ganska dålig match och det var dom individuella prestationerna som gjorde skillnad på resultattavlan.

Vill även passa på att hylla en spelare som Anton Åkerlund som gör en fantastisk match.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar