JAS-bloggen
Sammanfattningar

Kommentarer från kvällens HJ-matcher!

En uppsjö av matcher har hunnits avverkas under kvällen, där Helsingborg bland annat slog Malmhaug och hakar på i toppskiktet. Hovslätt som slog Jönköping i premiären, tog en ny seger under kvällen, denna gången var det Vimmerby som besegrades med 10-6. Salem/Telge ser fortsatt starka ut och 1-6 borta mot Huddinge är ett stabilt resultat som visar att samarbetet fortsatt håller bra klass. KFUM Norrköping har fått en tuff start på serien, men fick i kvällen inkassera tre poäng när Trosa Edanö besegrades på bortaplan.

Joel Von Reis, Helsingborg: En väldigt viktigt match för vår del. Vi har haft många tuffa matcher mot dem. Vi börjar lite trögt, släpper in både 1 och 2-0 sen reducerar Jakob Granberg snabbt. Sen får vi energi och kvitterar i boxplay. Sen gör vi 3-2 genom ett fantastiskt avslut av Sandjoe. Den kvitterar sen väldigt snabbt. Sen blir de massa konstiga utvisningar och vi går ifrån till 8-3. Sen gör de två snabba men sen stänger vi matchen. Tycker vi inte gör en riktigt bra match men de är vinsten som räknas.

Andreas Adolfsson, Hovslätt: Vi gör väl en helt okej match, inte mer eller mindre. Börjar lite sådär och står 1-1 efter första men efter det tar vi över mer och mer och får bättre rull på bollen och utnyttjar även deras misstag bättre. Vi gör en defensivt stabil insats och skapar massvis med lägen. Däremot bränner vi massvis med målchanser och vi måste bli mycket effektivare. Skulle vilja hylla Lucas Hallgren och Alexander Johansson som är två stora anledningar till att vi släppt in så pass få mål. Tycker dock hela laget ska ha en stor eloge efter en bra start med två stabil vinster.

Filip Samelius Bäckman, KFUM Norrköping: Vi inleder matchen på ett bra sätt med väldigt bra intensitet. Vi gör 1-0 på frislag från mittplan. Vi fortsätter med våran intensitet och hittade idag tillbaks till vårt täta försvarspel som vi gjorde så bra i början på säsongen. Vi är grymt tajta och täcker bort massvis med skott. Det leder till att vi får en del snabba spelvändningar där vi är riktigt bra. Bjuder bästa läget och lägger in bollen i öppen kasse. Våran keeper för dagen tar i stort sätt allt. Vi släpper in 1 mål och det är inte mycket att göra åt. Skott från bakplan som går på våran spelare som sitter i täcket och ändrar riktning. Vi dödar 4 boxplay där de egentligen inte kommer till några vassa avslut alls. Vi gör en bra match rakt igenom och kämpar och sliter för varandra i varje situation. En klart godkänd insats!

Kevin Haglund, Salem/Telge: Jag tyckte att vi kontrollerade matchen från början till slut. De 3 poängen var aldrig hotade. Vi blev aldrig riktigt testade i egen zon och när Huddinge väl kom till skott så gjorde Joel Nordenberg ett kanon jobb i kassen! Jag tycker nog att vi hade kunnat trycka dit några fler bollar framåt!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar