JAS-bloggen
Sammanfattningar

Kommentarer från kvällens DJ-matcher

Ett par matcher har hunnits avverka i kvällens DJ-JAS, där storfavoriten Karlstad bland annat slog Västerås på bortaplan med 1-6. Huddinge tog tredje raka när Nykvarn besegrades med 4-3 på hemmaplan där Therese Gustafsson levererade för sitt lag. I samma grupp kunde även Trosa Edanö ta tre viktiga poäng på hemmaplan mot Tullinge efter en 2-1 seger. Läs kommentarerna nedanför!

Frida Swahn, Karlstad Ungdom: Det var väldigt svårspelat då det var väldigt halkigtgolv och studsigt. Vi hade även endel skott i ribban och i stolparna så det kunde ha blivit några fler mål. Vi gör inte så bra första och andra period men i tredje så fick vi in ett snabbt mål och då kändes det som om allt släppte.

Victoria Söderström, Huddinge: Vi mötte ett ungt Nykvarn med många duktiga spelare. Jag tycker att vi spelar riktigt bra innebandy mestadels av matchen och vi får till många vassa målchanser. Dock var nykvarns målvakt riktigt duktig och slängde sig och gjorde många bra räddningar. Men vi kämpade på och sköt många skott och peppade varandra under hela matchen. Man såg verkligen att vi ville vinna och vi slet och krigade för varandra vilket var väldigt roligt att se. Även fast Nykvarn kämpade på och var väldigt duktiga tyckte jag att vi ändå visade att vi var värda 3 poäng!

Amanda Svärd, Trosa Edanö: Jag tycker att vi spelade väldigt bra. Vi visste att de sätter hög press och dubblar i våra hörn, men vi löste situationerna bra. Det kändes surt att de gjorde första målet i början på andra när vi hade spelet tycker jag men sedan så kvitterade vi till 1-1 ganska snart efter där matchen tillslut slutar 2-1 till oss. Det kändes kul att spela idag och det visade vi genom att lira riktigt bra innebandy. Till nästa match bör vi förbättra uppspelen, att hitt snabbare uppspel, men i helhet så tycker jag att det ser bra ut! Celine Liljeqvist var riktigt vass och levererade väldigt bra passar. Hon assisterade båda målen dessutom. Svårt att säga hur det kommer att bli i fortsättningen, men jag tror om vi spelar vårt spel och presterar bra i varje situation så kan det gå hur bra som helst.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar